slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці минулого тижня присікли шість крадіжок 26/9/2016

З 19 по 25 вересня 2016 року на Придніпровській магістралі попередили шість крадіжок вантажів і майна, за підозрою у їх скоєнні затримали чотирьох осіб.

Так, на перегоні П’ятихатки – Желєзнякове стрілець воєнізованої охорони помітив на одному з вагонів вантажного потяга трьох сторонніх осіб. Після попереджувальних пострілів ВОХОРівця зловмисники зіскочили з поїзда, покинувши чотири мішки мінеральних добрив, які вже встигли наповнити. Про невдалу спробу крадіжки на залізниці поінформовано поліцію.

На перегоні Орлянка – Таврійськ оперативна група воєнізованої охорони виявила майже 1,5 тонни вугілля, скинутого з поїзда. Вартість твердого палива – 5,5 тис. грн. У результаті організованої засідки було затримано чоловіка, який приїхав по вкрадене на своєму автомобілі. Злодія передали до правоохоронних органів.

Окрім цього, під час проведення оперативно-профілактичних заходів ВОХОР за порушення правил безпеки на залізничному транспорті, зокрема перехід колій у невстановлених місцях, затримали 14 громадян. Усіх порушників оштрафовано.