slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники урочисто відзначили своє професійне свято 4/11/2016

Напередодні Дня залізничника колектив регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» провів урочистості в Дніпропетровському академічному музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка.

Професійне свято зібрало разом посланців трьох дирекцій залізничних перевезень – Дніпропетровської, Криворізької, Запорізької, служб та структурних підрозділів залізниці, а також численних гостей – представників регіональної влади, промислових підприємств залізничного транспорту, профільних вишів тощо.

У своєму вітальному слові до присутніх в.о.начальника залізниці Юрій Тищенко зазначив, що попри всі труднощі, придніпровські залізничники гідно справляються з головним своїм завданням – забезпечувати стабільну роботу залізничного транспорту та економіки України. Так, з початку року залізниця перевезла понад 60 млн пасажирів і більш як 80 млн тонн народногосподарських вантажів, у вигляді податків перерахувала до бюджетів та фондів соціального страхування понад 1,2 млрд гривень.

«Ми зберегли кадровий потенціал і робочі місця майже для 43 тисяч чоловік, які живуть і працюють у семи регіонах України, - відзначив Юрій Тищенко, - а спільно з профспілками максимально - соціальні гарантії колективного договору, домоглися збільшення заробітної плати залізничників».

Залізниця також не припинила розвиток своєї інфраструктури: до літніх пасажирських перевезень було побудовано нові пасажирські платформи на станціях Генічеськ та Новоолексіївка, капітально відремонтовано та технічно дооснащено кардіологічне відділення Дорожньої клінічної лікарні у м. Дніпро, спальний корпус у відомчому пансіонаті «Прибій» на Арабатській стрілці, ведеться будівництво житлового будинку в м. Синельникове тощо.

«Усе, що вже зроблено, і те, що ще ми будемо робити, неможливе без вашої участі, шановні колеги, - констатував очільник залізниці. - Дякуємо вам за сумлінну працю, за розуміння та підтримку, за терпіння та довіру. Миру та благополуччя вашим родинам і трудовим колективам, міцного здоров’я, віри у власні сили і можливості, в краще майбуття України, залізничної галузі, нашої рідної залізниці».

З нагоди професійного свята кращі працівники структурних підрозділів магістралі отримали відзнаки Придніпровської залізниці.

До відомчих нагород свої додали Дніпропетровська обласна рада, Запорізька обласна державна адміністрація та Дніпропетровська міська рада.

Затим придніпровських залізничників святковим концертом порадували самодіяльні залізничні колективи.