slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Завдяки посиленню профілактичної роботи, у вересні-жовтні кількість випадків невиробничого травматизму на Придніпровській залізниці зменшилася на чверть 15/11/2016

Активізація серед населення інформаційно-роз’яснювальної роботи з правил безпечної поведінки на залізничному транспорті за два місяці осені дала на Придніпровській залізниці позитивний результат – кількість випадків невиробничого травматизму скоротилася на чверть проти аналогічного періоду 2015 року .

Так, у вересні цього року на об’єктах магістралі травмувалися 9 сторонніх осіб (6 – зі смертельними наслідками), у жовтні – 6 громадян (4 з них загинули). Для порівняння: у 2015 році невиробничий травматизм у перші місяці осені склав відповідно 13 осіб (11 смертельно) та 7 осіб (4 з летальними наслідками).

У жовтні на залізниці стартував місячник з безпеки перевезень та профілактики невиробничого травматизму на залізничному транспорті, учасниками якого, крім залізничників, є представники Укртрансбезпеки, поліції, органів місцевої виконавчої влади та ін.

На цей час уже визначені та комісійно обстежені місця, де на залізниці найчастіше трапляються випадки невиробничого травматизму, зокрема стихійні переходи через колії, а також залізничні переїзди.

На стихійних, а також службових переходах поновлено попереджувальні та інформаційні знаки безпеки. На станціях і вокзалах розміщено плакати з матеріалами про адміністративну відповідальність громадян за перехід залізничних колій у невстановлених місцях.

Залізничники проводять спільні з правоохоронними органами рейди для виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності порушників Правил безпеки на залізничному транспорті.

Підготовлено та направлено керівникам підприємств, розташованих поблизу залізничних колій чи станцій, звернення із проханням долучитися до заходів місячника та провести роз’яснювальну роботу в трудових колективах.