slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні залізничники! 22/8/2011

Щиро вітаю вас із Днем Незалежності України!

Двадцять років тому відбулося народження нової незалежної і самостійної України. Для кожного з нас ця подія мала доленосне значення. Вона змінила хід національної історії, поклала початок славного літопису власне української державності та важливому етапу її реального становлення, дозволила консолідувати націю, розвивати свою самобутню культуру.

За роки незалежності наша Вітчизна пережила безпрецедентні за своїми масштабами і глибиною соціально-економічні та політичні перетворення. За ці часи ми зуміли ввійти у світове співтовариство як суверенна держава і стали на шлях глобальних економічних і соціальних перетворень виключно завдяки тому, що до цього долучаються талановиті, волелюбні, працьовиті люди. Саме такими є ви, шановні залізничники.

Адже працівники сталевих магістралей завжди були в першому ешелоні розбудови незалежності, виконували найскладніші завдання Уряду. Нині держава ставить перед нами нові важливі та непрості завдання: підготовка до проведення чемпіонату з футболу Євро-2012, реформування галузі, оновлення тягового рухомого складу та вагонного парку, модернізація інфраструктури, - і немає сумніву, що ми ці завдання виконаємо.

Нехай кожен день вашого життя буде сповнений новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України. Бажаю міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому.

Зі святом вас!

З повагою

Генеральний директор Укрзалізниці Володимир КОЗАК