slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У 2016 році майже 8 тис. придніпровських залізничників підвищили свою кваліфікацію 9/12/2016

До кінця року кількість працівників Придніпровської магістралі, які цьогоріч поглибили професійні знання та вдосконалили фахові вміння, складе майже 8 тис. осіб. Це дозволить придніпровським залізничникам на більш високому рівні виконувати свої службові завдання, головне з яких – забезпечувати стабільні та безпечні перевезення пасажирів і вантажів.

За одинадцять місяців свою кваліфікацію уже підвищили 4812 робітників залізничних професій, у тому числі з відривом від виробництва 439 осіб. Також за цей час за робітничими спеціальностями на залізниці підготовлено 122 працівники (49 з відривом від виробництва), перепідготовку за новими та суміжними професіями пройшли 1093 залізничники (439 з відривом від виробництва).

У вищих навчальних закладах залізничного спрямування різних рівнів акредитації свою кваліфікацію цьогоріч підвищать 1380 керівників та фахівців.

Окрім цього, протягом року 984 придніпровських залізничники були слухачами профільних семінарів і майже 800 - пройшли курси цільового призначення.