slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Закінчується перехідний період на електронний документообіг 29/8/2011

Закінчується перехідний період, наданий вантажовласникам для вирішення питань пов’язаних з переходом на систему оформлення перевізних документів в електронному вигляді через систему АС Клієнт УЗ.

З 1-го вересня Укрзалізниця, разом з вантажовласниками та вантажовідправниками, повністю переходить на електронний документообіг у внутрішньому вантажному сполученні.

Станом на сьогодні, 26 серпня, майже 7,5 тисяч вантажовідправників підключилось до системи електронного документообігу АС Клієнт УЗ. Впродовж серпня із 220 тисяч перевізних документів 72,52 % оформлено із застосуванням АС Клієнт УЗ і 54% – із застосуванням електронного цифрового підпису

Нагадаємо, що з 1 липня цього року Укрзалізниця запровадила електронний документообіг при перевезенні вантажів в межах України. Під час роботи за безпаперовими технологіями залізниці України вже отримали низку позитивних результатів. Зокрема, у 8-10 разів скоротився час на оформлення документів на перевезення вантажу, оскільки клієнту для цього не треба їздити у товарні контори, а товарним касирам не потрібно повторно вводити дані із паперових накладних. Для вантажовідправників створена можливість необхідні операції здійснювати безпосередньо зі свого офісу. До того ж прискорюється сам процес перевезення вантажу, оскільки вагони не затримуються в очікуванні оформлення документів.