slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровським залізничникам розповіли, як вберегти від хвороб серце та судини 30/1/2017

Днями в актовому залі головного офісу придніпровські залізничники прослухали лекцію на тему: «Інсульти, мікроінсульти, нестабільний тиск, судинні захворювання, їх профілактика та альтернативні методи лікування», яку прочитали фахівці Інформаційного центру з профілактики захворювань (м. Дніпро).

Головний консультант центру Сергій Климов розповів про те, що в останні роки серцево-судинні захворювання значно «помолодшали» і посіли чільні позиції у переліку хвороб, від яких потерпають українці.

У його лекції також ішлося про основні причини інсультів та інфарктів, недоліки й можливі ускладнення медикаментозного лікування серцево-судинних захворювань, альтернативні методи лікування таких хвороб та загальнодоступну їх профілактику. Особливу увагу лікар-фізіотерапевт приділив здоров’ю хребта, негаразди з яким спричиняють низку інших захворювань людини.

Затим Сергій Климов відповів на численні запитання присутніх залізничників і продемонстрував один із приладів для корекції постави, який активно застосовується також для профілактики серцево-судинних захворювань.

Лекційний захід на Придніпровській залізниці був проведений у рамках загальнодержавної програми «Здоров’я нації».