slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Пасажири Придніпровської залізниці зіпсували 4,4% постільної білизни, придбаної в 2016 році 17/2/2017

У 2016 році пасажири Придніпровської залізниці зіпсували понад 4,4% постільної білизни, якою користувалися, – 2,1 тис. комплектів із 47,6 тис. одиниць, які магістраль торік придбала для оновлення у своїх поїздах. Пік варварського ставлення до м’якого знімного інвентарю припав на час літніх перевезень.

Нову постіль попсовано дірками та плямами, які не вдалося видалити навіть шляхом неодноразового прання, кип’ятіння та відбілювання. Серед «важких» плям – сліди їжі, косметики, автомобільної та побутової хімії, канцелярських виробів, стійкого вуличного бруду тощо.

Як наслідок, зіпсовану білизну довелося вилучити з використання, хоч термін її служби ще не вичерпаний, а на залізниці бракує м’якого знімного інвентарю.

Придніпровські залізничники звертаються до пасажирів із проханням користуватися постільною білизною лише за призначенням, поважати працю інших і справами доводити своє право приєднатися до європейської спільноти.

Довідка: Пранням постільної білизни у регіональній філії «Придніпровська залізниця» займаються два прально-прасувальні комплекси - Дніпровського пасажирського вагонного депо та пасажирського вагонного депо Запоріжжя-1, які щодоби в середньому переробляють 9-10 тонн використаної пасажирами постелі. У 2016 році на прання постільної білизни та інших предметів знімного інвентарю на залізниці витратили 94,3 т прального порошку та 9,8 тис. л відбілювача.