slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Воєнізована охорона Придніпровської залізниці на минулому тижні присікла дев’ять крадіжок вантажів та майна 20/2/2017

Протягом минулого тижня, з 13 до 19 лютого 2017 року, на Придніпровській магістралі попередили дев’ять спроб розкрадання вантажів та залізничного майна на суму понад 100 тис. грн, за підозрою у скоєнні цих злочинів затримали п’ятьох осіб.

Так, 14 лютого на перегоні Павлоград-1 – Зайцеве оперативна група воєнізованої охорони виявила вздовж залізничної колії вісім контейнерів з автозчепами, скинутих з поїзда. Вантаж вартістю 86 тис. грн повернули власникові.

На станції Таврійськ 17 лютого стрільці ВОХОР затримали двох чоловіків, які розукомплектовували рухомий склад. Злодіїв передали до місцевого відділу поліції.

Не обійшлося на минулому тижні і без застосування зброї. Так, на перегоні Запоріжжя-Ліве – Вільнянськ стрілець воєнізованої охорони змушений був стріляти вгору, щоб присікти крадіжку мінеральних добрив із вагонів. Довелося також застосувати вогнепальну зброю, щоб попередити розкрадання брухту з вагонів на перегонах Синельникове-2 – Вишневецьке та П’ятихатки-Стикова – П’ятихатки.

Окрім цього, на минулому тижні ВОХОРівці оштрафували 22 громадян, які ходили коліями у невизначених місцях, нерозважливо наражаючи себе на небезпеку.