slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Березень на Придніпровській залізниці почався з трагедії на залізничному переїзді 2/3/2017

Лютий 2017 року видався спокійним - на залізничних переїздах та коліях Придніпровської магістралі не сталося жодної ДТП (на противагу трьом дорожньо-транспортним пригодам з одним постраждалим у лютому попереднього року).

У січні-лютому 2017 року на залізниці було зареєстровано лише один випадок ДТП без постраждалих (проти трьох надзвичайних подій з одним травмованим – за два місяці минулого року).

На жаль, перший весняний день відразу ж відрив «рахунок» березневих ДТП. Учора о 08:32 на переїзді 155-й км перегону Канцерівка – Пост 150 км (Запорізька область) сталося зіткнення приміського електропоїзда № 6489 Запоріжжя-2 – Нікополь з легковиком ВАЗ-21013. 26-річний водій автівки загинув на місці події.

Переїзд, де сталося нещастя, обладнаний сигналізацією, вона працювала справно. Однак, нехтуючи заборонним сигналом, керманич авто таки спробував перетнути колії перед поїздом, що наближався.

Пасажирський состав, який не зміг миттєво зупинитися, протягнув легковик із людиною у салоні ще майже сто метрів.

У загиблого чоловіка, місцевого жителя, залишилася маленька дитина, яка осиротіла через необдуманий крок батька.

Придніпровські залізничники закликають водіїв автотранспорту берегти власне життя і не завдавати своїми нічим не виправданими вчинками болю та страждань своїм близьким і рідним.