slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця: у березні під колесами поїздів вже постраждали дві сторонні людини 6/3/2017

Протягом першого тижня весни на Придніпровській залізниці постраждало двоє людей: одна загинула під колесами поїзда, друга у важкому стані потрапила до лікарні.

Перший випадок невиробничого травматизму стався 3 березня. Пасажирський поїзд «Інтерсіті+» № 732, який щойно вирушив у столичному напрямку з вокзалу Запоріжжя-1, збив 49-річну жінку. Та, розмовляючи по телефону, перетинала залізничні колії у невстановленому місці і ніяк не реагувала на гучні сигнали швидкісного локомотива. Екстрене гальмування не врятувало жінці життя.

Учора, 5 березня, о 00:30 поїзд збив жінку на 2-му кілометрі перегону Синельникове-2 – Синельникове-1. Постраждалу в непритомному стані з відкритою черепно-мозковою травмою та політравмами доставили до лікарні. Особа жінки та обставини нещасного випадку на цей час з’ясовуються.

Придніпровська залізниця закликає громадян бути уважними на залізничному транспорті, неухильно дотримуватися правил безпечної поведінки на інфраструктурних об’єктах та у рухомому складі. Бережіть власне життя і здоров’я, не переоцінюйте власні сили та можливості, не нехтуйте небезпекою!