slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

З 26 березня поїзди на території України курсуватимуть за літнім часом 16/3/2017

ПАТ «Укрзалізниця» нагадує пасажирам, що 26 березня в Україні відбудеться перехід на літній час. Відправлення та прибуття поїздів на квитках вказується вже з урахуванням цього переходу.

У зв'язку з переходом на літній час 26 березня 2017 року о 3 годині за київським часом стрілки годинника буде переведено на 1 годину вперед.

У квитках на поїзди формування ПАТ «Укрзалізниця» вказано вже відкоригований графік руху пасажирських та приміських поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на цей вихідний день, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі друзів або гостей у понеділок 27 березня, варто бути уважними та вчасно привести у відповідність час свого годинника.

Зміни в розкладі руху поїздів були заздалегідь відпрацьовані та узгоджені із причетними залізничними адміністраціями. Таким чином, у залізничних квитках вказано час відправлення та прибуття з урахуванням внесених коригувань графіка руху поїздів.

Нагадаємо, перехід на зимовий і літній час відбувається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року № 509 «Про порядок обчислення часу на території України».

З графіком руху пасажирських поїздів, діючим з 26.03.2017, можна ознайомитися на офіційному сайті Укрзалізниці у розділі Розклад руху призначених пасажирських поїздів на офіційному сайті ПАТ "Укрзалізниця".