slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Майже 80% незаконних втручань у роботу Придніпровської залізниці становлять крадіжки деталей інфраструктури, рухомого складу та вантажів 11/4/2017

У 1-му кварталі 2017 року в регіонах обслуговування Придніпровської залізниці було зафіксовано 28 випадків несанкціонованих втручань сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту, в січні-березні 2016 року – 9. Більш як триразове зростання відбулося переважно через помітну активізацію розкрадачів елементів залізничної інфраструктури, рухомого складу та вантажів.

Так, з початку року на залізниці сталося 22 випадки розобладнання рухомого складу, залізничних пристроїв та споруд, а також крадіжок вантажів, які спричинили тривалу затримку в русі поїздів, у 2016 році – лише 4 (зростання в 5,5 рази).

Окрім цього, з початку року залізничники зафіксували два повідомлення про встановлення вибухових пристроїв на вокзалах та інших залізничних об`єктах; стільки ж випадків насильницьких дій щодо осіб, які перебувають н а залізничному транспорті; по одному – перекриття руху поїздів сторонніми особами та кидання сторонніх предметів у рухомий склад.

У результаті незаконних втручань було затримано 136 поїздів сумарно на 95 годин 40 хвилин.

Придніпровські залізничники застерігають громадян від спроб свідомо чи бездумно втрутитися в роботу залізничного транспорту, який перевозить понад тисячу пасажирів кожним пасажирським поїздом, а також вкрай потрібні економіці країни, а нерідко й небезпечні вантажі.

Нагадуємо, що несанкціоновані втручання в роботу залізниці тягнуть за собою адміністративну та кримінальну відповідальність, причому за дії неповнолітніх відповідальність нестимуть їхні батьки чи опікуни.