slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Пішов із життя Почесний залізничник Володимир Черник 12/4/2017

11 червня на 78-му році пішов із життя ветеран Придніпровської залізниці, заслужений працівник транспорту України, Почесний залізничник Володимир Черник.

Володимир Іванович віддав залізничній галузі понад сорок років свого життя. З 1992 по 1999 роки очолював службу колії Придніпровської залізниці, зробив значний внесок у розвиток колійного господарства магістралі.

Зокрема, під його керівництвом були запроваджені нові, більш ефективні форми організації ремонту і поточного утримання колії та штучних споруд, високопродуктивна колійна техніка, що дозволила зменшити долю важкої ручної праці колійників; отримали розвиток виробничі бази та діяльність по впровадженню електрообігріву стрілочних переводів на станціях Синельникове-1, Нижньодніпровськ-Вузол, Запоріжжя-Ліве; для покращення житлово-побутових умов колійників у структурних підрозділах господарства було побудовано багатоквартирні будинки.

Володимира Івановича шанували за глибоке знання й вірність своїй справі, вимогливість і наполегливість, високу працездатність та вміння вирішувати найскладніші виробничі завдання. Разом із тим він був людиною чуйною, щирою, товариською, небайдужою до проблем і потреб колег, за що користувався серед них непохитним авторитетом.

Керівництво служби колії, усі працівники колійного господарства висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким покійного.

Світла пам’ять про Володимира Івановича Черника назавжди залишиться в наших серцях.