slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Заохочений за пильність та сміливість 14/4/2017

Керівництво регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» прийняло рішення виплатити грошову винагороду електромонтеру з ремонту та обслуговування пристроїв СЦБ Мелітопольської дистанції сигналізації та зв'язку Сергію Панченку, який затримав розкрадача залізничного майна.

Першого квітня близько 18:00 на ділянці Каховське Море – роз’їзд 20-й км зник міжстанційний і диспетчерський поїзний зв'язок. Сергія Панченка направили оглянути кабельну трасу та з’ясувати причини відмови.

Прибувши на місце, електромонтер помітив підозрілого чоловіка, що розпалював вогнище неподалік від колії. Залізничник розгледів у кострищі залишки кабелю та інструменту, яким цей кабель можна вирізати.

Зрозумівши, що перед ним злодій, причетний до збою в роботі зв’язку, Сергій Панченко затримав чоловіка та вжив заходи, щоб зберегти сліди злочину для подальшого розслідування.

За підрахунками, прямий збиток, завданий залізниці злочинними діями, без витрат на відновлення перевищив 2,1 тис. гривень.

За сумлінне виконання службових та громадських обов’язків, проявлену пильність та сміливість електромонтера Сергія Панченка заохочено преміальною виплатою.

Як раніше повідомлялося, розкрадання елементів залізничної інфраструктури та рухомого складу наразі набуває значення соціальної проблеми, яка потребує термінового розв’язання не лише силами залізничників, але й із залученням правоохоронних органів, місцевих адміністрацій та громадськості.