slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У 2017 році обсяги перевезення багажу та вантажобагажу на Придніпровській залізниці зросли на 43% 14/4/2017

У 1-му кварталі 2017 року багажні відділення регіональної філії «Придніпровська залізниця» опрацювали 4040,6 тонни багажу та вантажобагажу, що майже на 42,9% перевищує аналогічні показники 2016 року (2829 тонн).

На теперішній час залізницею курсують два багажні вагони – з Дніпра до Києва та Львова (у складі пасажирських поїздів № 79/80 сполученням Дніпро – Київ – Дніпро і № 41/42 сполученням Дніпро – Трускавець – Дніпро).

Місткість багажних вагонів – до 130 кубометрів, вантажопідіймальність – до 25 тонн. До перевезення приймаються будь-які вантажі вагою від 10 кг, окрім заборонених Правилами перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України.

Багажні перевезення залізницею дають можливість перевозити великі обсяги вантажу на великі відстані та за прийнятною ціною. При цьому клієнту не потрібно уточнювати або контролювати місце і час доставки онлайн, чекати повного завантаження вагонів, адже вони курсують у складі пасажирських поїздів за чітким розкладом. Отримувачу заздалегідь повідомлять, де саме на станції призначення він або його представники можуть забрати вантаж, допоможуть вибрати оптимальний маршрут транспортування.

Телефони багажних відділень вокзалів Придніпровської залізниці можна знайти на офіційному сайті магістралі за посиланням http://www.dp.uz.gov.ua/ukr/stations, а також у розділі «Пасажирам/Послуги на вокзалах».