slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Запрошуємо юних пасажирів узяти участь у конкурсі малюнків 25/4/2017

Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Укрзалізниця» запрошує своїх юних пасажирів узяти участь у конкурсі малюнків. Конкурс для митців 4-14 років триватиме до 31 травня 2017 року. Переможців чекають подарунки.

Учасниками конкурсу можуть стати пасажири швидкісних поїздів Інтерсіті, Інтерсіті+ філії «Українська залізнична швидкісна компанія» двох вікових груп: автори робіт віком 4-10 років і 11-14 років.

Для участі в конкурсі потрібно не пізніше 31 травня 2017 року вислати свій малюнок на тему «Намалюй подорож своєї мрії швидкісним поїздом Інтерсіті» та копію квитка на швидкісний поїзд на поштову адресу: 02096, м. Київ, вул. Привокзальна, 3. На зворотному боці малюнка має бути вказано таку інформацію про автора роботи: прізвище, ім’я, вік, адреса (за бажанням), контактні телефони (дитини або батьків).

У період з 1 по 10 червня 2017 року будуть підведені підсумки конкурсу та обрано 5 переможців. Результати будуть оголошені в червні поточного року на офіційному сайті Української залізничної швидкісної компанії, на сторінці УЗШК у Facebook та всеукраїнській залізничній газеті «Магістраль».

Кращі роботи займуть почесне місце в музеї філії «УЗШК». Переможці отримають сертифікат на 4 особи (діти в супроводі дорослих) на відвідування сучасної станції обслуговування швидкісних поїздів Інтерсіті+ в Києві.

Більш детальну інформацію щодо конкурсу можна отримати за телефоном (044) 406-99-67 або електронними адресами , .