slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

До Дня Перемоги на Придніпровській залізниці вшанували ветеранів війни 5/5/2017

Напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на Придніпровській залізниці вшанували учасників та ветеранів війни.

З теплими словами подяки за ратний подвиг на фронтових стежках і трудовий – у тилу до ветеранів-залізничників звернувся в.о. начальника регіональної філії Юрій Тищенко.

«Ви ціною неймовірних зусиль і втрат здобули Велику Перемогу у найстрашнішій в історії людства війні, подарували нам можливість жити і працювати під мирним небом і на рідній землі, підняли країну з руїн, своїм прикладом навчили нас, як треба відстоювати свободу і волю Батьківщини, власну гідність і переконання, - сказав Ю.Тищенко. – Ваш подвиг незабутній, а шана і повага до вас житимуть у поколіннях».

Слова вдячності та святкові привітання також пролунали від голови Дорпрофсожу Олександра Букреєва та очільника ветеранської організації залізниці Валерія Козловського.

Окрім того, ветеранське зібрання порадували виступи самодіяльних колективів магістралі – народного ансамблю «Талісман» та фольклорного колективу «Калина», а в управлінській їдальні для ветеранів підготували частування.

Ветеранська організація Придніпровської залізниці на цей час налічує 26533 члени, серед яких 188 учасників та 2046 ветеранів Великої Вітчизняної війни.