slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

З початку 2017 року кількість несанкціонованих втручань у роботу Придніпровської магістралі зросла більш ніж удвічі 10/5/2017

З січня по квітень 2017 року кількість незаконних втручань у роботу Придніпровської залізниці в порівняні з минулим роком зросла більш ніж удвічі. Так, за цей період зафіксовано 42 такі випадки проти 20 минулорічних.

Майже 70% інцидентів (29 втручань) – це крадіжки та розобладнання рухомого складу, залізничних пристроїв і споруд. Окрім цього, зареєстровані 5 випадків, пов’язаних з повідомленнями або знаходженням вибухових пристроїв, 3 - насильства стосовно осіб, які знаходились на залізничному транспорті, по 2 - розкрадання вантажів із вагонів і накладання сторонніх предметів на колію та один випадок кидання сторонніх предметів у рухомий склад.

У результаті незаконних дій сторонніх осіб з початку поточного року на Придніпровській залізниці затримано 177 поїздів загалом на 112 годин 13 хвилин – магістраль зазнала збитків у розмірі понад 454 тис. грн.

Слід нагадати, що несанкціоновані втручання у роботу залізниці становлять потенціальну загрозу безпеці залізничного руху і тягнуть за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.