slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Представники регіональної філії «Придніпровська залізниця» на чолі з Миколою Кужавським взяли участь у церемонії підняття Державного Прапора України та Прапора ЄС 11/5/2017

Сьогодні, 11 травня, в місті Дніпрі на площі біля Дніпропетровської обласної державної адміністрації відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу.

Загальнодержавний захід був приурочений до ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС про скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи, який вже традиційно проходить у травні.

Учасниками урочистостей стали керівники регіону та міста, делегації силових структур, громадськості й духовенства, виробничих, наукових і творчих кіл Придніпров’я, учасники АТО, студентська молодь та містяни.

Зокрема, до участі в церемонії долучилися й представники регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» на чолі з директором регіональної філії Миколою Кужавським.

«Сьогодні ми можемо з гордістю сказати, що приєдналися до великої європейської родини. Це довгоочікуване рішення, результат спільних дій влади та всіх українців, що відкриває нові перспективи та можливості», - таким був лейтмотив святкового заходу.

Лунали також слова вдячності всім, хто своєю військовою і трудового звитягою, активною громадянською позицією і творчим неспокоєм наближав жаданий українцями результат євроінтеграційного процесу.

Церемонію підняття прапорів України та ЄС завершили маршем військових підрозділів, підрозділів Національної гвардії та поліції, курсантів місцевого військового коледжу та військового оркестру.

Фоторепортаж з урочистої церемонії дивіться на офіційній сторінці регіональної філії у Фейсбук https://www.facebook.com/dp.uz.gov.ua/?fref=ts.