slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

До уваги пасажирів Придніпровської залізниці: цілодобовий телефон для довідок центрального вокзалу Дніпра – (056) 793-48-26 12/5/2017

Низка Інтернет-ресурсів, не вчитавшись уважно в офіційні відомості, дезінформує пасажирів Придніпровської залізниці щодо номера телефону довідкового бюро вокзалу Дніпро-Головний.

Унаслідок цього громадяни звертаються із численними запитаннями не у довідкове бюро, що працює цілодобово, а до приймальні адміністрації вокзалу, яка функціонує за восьмигодинним графіком і має інше призначення. У результаті виникають непорозуміння та скарги, яких можна було б уникнути, якби в пасажирів була достовірна інформація.

Придніпровська залізниця повідомляє, що цілодобовий телефон для довідок центрального вокзалу Дніпра – (056) 793-48-26, 15-99.

Звертаємося до медійників із проханням оновити дані на сторінках своїх видань і у подальшому більш ретельно перевіряти оприлюднювану інформацію, звертаючись до офіційних джерел, а саме: офіційного сайту регіональної філії «Придніпровська залізниця» http://www.dp.uz.gov.ua/ або прес-служби залізниці за телефоном (056) 793-27-63.

Просимо пасажирів також покладатися на офіційну інформацію залізниці. Сторінку вокзалу Дніпро-Головний на офіційному сайті Придніпровської залізниці, яка містить телефони усіх сервісних служб, можна знайти за посиланням http://www.dp.uz.gov.ua/ukr/stations.

За достовірність відомостей, розміщених іншими медіаресурсами, магістраль відповідальності не несе.