slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

15/5/2017

Під час місячника підвищення дохідності від перевезення пасажирів у приміському сполученні в пасажирів було виявлено більш як 800 підроблених та недійсних проїзних документів

З 1 квітня до 1 травня на Придніпровській залізниці проходив місячник підвищення дохідності від перевезення пасажирів у приміському сполученні. Захід мав на меті підвищення якості обслуговування пасажирів у приміських поїздах, а також протидію безквитковому проїзду.

Упродовж місяця придніпровські залізничники провели 187 перевірок вокзалів, станцій та пасажирських платформ, де здійснювався перонний контроль, а також 241 приміського поїзда на шляху його прямування.

Було виявлено 816 фактів використання пасажирами недійсних та підроблених проїзних документів, а саме: 775 квитків, у тому числі 64 абонементних, 41 посвідчення та іншого документа, який дає право пільгового проїзду в приміському сполученні.

Під час місячника також перевірявся санітарно-культурний стан приміських поїздів залізниці і дотримання провідниками своїх службових обов’язків.

Виручка від перевезення пасажирів приміськими поїздами Придніпровської залізниці в квітні зросла майже на 7% і склала майже 7, 6 млн грн.