slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

АНОНС 17/5/2017

18 травня 2017 року голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун перебуватиме з робочою поїздкою в Дніпрі. Очільник галузі представить трудовому колективу регіональної філії «Придніпровська залізниця» новопризначеного директора Миколу Кужавського, обраного в результаті відкритого відбору. Також Войцех Балчун проведе прес-конференцію на тему: «Стратегія Укрзалізниці: 5 років прогресу». У заходах візьмуть участь голова наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, член правління товариства Іренеуш Василевський, директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» Микола Кужавський.

Під час прес-конференції очільник залізничної галузі окреслить стратегічні цілі компанії на найближчі 5 років роки та очікуваний ефект від реалізації стратегічних ініціатив у вертикалях бізнес-моделі ПАТ «Укрзалізниця»: вантажні перевезення та логістика, пасажирські перевезення, інфраструктура, послуги тяги, виробництво та сервіс. Войцех Балчун також презентує розроблений у товаристві комплекс організаційних заходів, що має на меті перетворити компанію на лідера транспортно-логістичного ринку не лише України, а й Європи.

Нагадаємо, що стратегію розвитку ПАТ «Укрзалізниця» на 2017-2021 роки було схвалено правлінням компанії наприкінці квітня цього року. Документ планується обговорити в трудових колективах товариства та подати на розгляд наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця» та Кабінету Міністрів України. 18-19 травня основні аспекти стратегії буде презентовано працівникам регіональних філій «Південна залізниця», «Придніпровська залізниця» та «Одеська залізниця», а згодом і в інших структурних підрозділах компанії.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у прес-конференції, яка відбудеться 18 травня о 15:00 в приміщенні регіональної філії «Придніпровська залізниця» (просп. Дмитра Яворницького, 108).

Акредитація – до 14:00 18 травня за телефонами: (056) 793-27-63, (093) 104-54-12.