slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

За два тижні на Придніпровській магістралі попередили 18 розкрадань вантажів і залізничного майна 22/5/2017

З 10 по 21 травня 2017 року воєнізована охорона Придніпровської залізниці присікла 18 крадіжок вантажів та майна магістралі, за підозрою у їх скоєнні затримали 16 осіб.

Так, на станції Обвідна 12 травня оперативна група затримала злочинця, який зняв з вагона деталі повітророзподільника вартістю майже 2 тис. грн. Порушника разом із вкраденим залізничним майном відправили до місцевого відділу поліції.

За двотижневий період зафіксовано три спроби розкрадання вугілля з вантажних поїздів. Зокрема, 13 травня на станції Запоріжжя-Кам’янське бійці ВОХОР присікли крадіжку з поїзда понад 2 тонн вугілля вартістю більш як 6 тис. грн. Злодій намагався вивезти вкрадене власним автомобілем. Зловмисника разом із транспортним засобом передали місцевим правоохоронцям.

Сторонні особи зазіхали на тверде паливо також на перегоні Чортомлик – Нікопольбуд та станції Гусарка, де охоронці попередили крадіжку майже 700 кг вугілля.

На перегонах П’ятихатки – Ерастівка та Верховцеве – Верхньодніпровськ бійцям ВОХОР довелося застосовувати вогнепальну зброю, щоб вберегти від зловмисників брухт, що перевозиться.

Окрім цього, стрільці відомчої воєнізованої охорони затримали та оштрафували 35 осіб, які ходили коліями у невизначених місцях, що є порушенням правил безпеки на залізничному транспорті.