slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Завдяки активній профілактичній роботі у 2017 році кількість випадків невиробничого травматизму на Придніпровській залізниці зменшилась майже на 19 % 30/5/2017

У січні-квітні 2017 року на Придніпровській залізниці зафіксовано 22 випадки невиробничого травматизму, з них 12 – зі смертельними наслідками (у 2016 році – 27, у тому числі 16 смертельних). Серед постраждалих цього року майже 60 % становлять чоловіки, а травмування найчастіше відбувалися уранці та в нічні години.

Усі нещастя цього року сталися через грубі порушення громадянами правил безпеки на залізничному транспорті: постраждалі переходили через колії перед потягом, що наближається, часто у невизначених місцях; ходили коліями; під час перетину залізниці користувалися мобільним телефоном чи навушникам, а також чіплялися за вагони вантажного поїзда.

Зменшити майже на 19 % кількість випадків невиробничого травматизму цьогоріч удалося завдяки активній попереджувальній роботі, яку не припиняють на залізниці. Зокрема, наразі добігає кінця черговий місячник з профілактики невиробничого травматизму. У рамках заходу придніпровські залізничники зустрілися з учнями шкіл, студентами, дошкільнятами, працівниками підприємств, розташованих поблизу залізниці, а також працювали з населенням регіонів по вивченню правил безпеки на залізничному транспорті.

Упродовж місяця також проведено спільні рейдові перевірки працівниками воєнізованої охорони, дирекцій залізничних перевезень, колійного та пасажирського господарств місць концентрації випадків невиробничого травматизму на залізниці.

Для усунення потенційної небезпеки з початку року на магістралі встановили захисне огородження на станції Вільнянськ, де торік було зареєстровано найбільшу кількість нещасть зі сторонніми особами. Зведення таких огороджень заплановано цьогоріч також на станції Сухачівка, на платформі 184-й км перегону Горяїнове – Діївка та 193-й км станції Нижньодніпровськ.

Придніпровські залізничники закликають громадян до обережності та неухильного дотримання правил безпеки на об’єктах залізничної інфраструктури.