slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На минулому тижні на Придніпровській залізниці присікли сім крадіжок 13/6/117

На минулому тижні, з 6 по 11 червня 2017 року, воєнізована охорона Придніпровської залізниці попередила сім розкрадань майна та вантажів, які перевозяться, при цьому затримала п’ятьох зловмисників.

Так, 7 червня на станції Кривий Ріг ВОХОРівці затримали чоловіка, підозрюваного у крадіжці дизельного палива.

Наступного дня стрільці спільно з працівниками поліції зупинили на станції Кушугум (Запорізька область) розкрадача елементів верхньої будови колії. У затриманого вилучили підкладки, болти, костилі, які він устиг поцупити.

Упродовж тижня бійці ВОХОР тричі застосовували вогнепальну зброю для попередження крадіжок залізничного майна та вантажів – на перегонах Вільногірськ – Верховцеве та П’ятихатки – Ерастівка, а також на станції Нижньодніпровськ-Вузол. У двох випадках злодії зазіхали на брухт, в одному – на феросплави.

Дев’ятого червня на станції Дніпро працівники воєнізованої охорони залізниці спільно з правоохоронцями затримали на території вокзалу чоловіка, який розпивав спиртні напої. Під час огляду особистих речей затриманого було виявлено речовину, схожу на марихуану. Чоловіка передали до станційного відділу поліції.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів на минулому тижні ВОХОРівці затримали й оштрафували 16 порушників правил безпеки на залізничному транспорті. Затримані ходили коліями у невизначених місцях.