slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця цього року надасть перше робоче місце майже 120 випускникам профільних навчальних закладів 13/6/117

Після завершення навчання у липні 2017 року на Придніпровську залізницю прийдуть 119 випускників профільних навчальних закладів.

Молоді фахівці отримають своє перше робоче місце у структурних підрозділів вагонного, локомотивного, колійного господарства, господарств сигналізації та зв’язку, електропостачання, приміських пасажирських перевезень та у дирекціях залізничних перевезень регіональної філії.

Серед новачків найбільше буде вчорашніх студентів Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту та Дніпропетровського коледж транспортної інфраструктури (57 та 50 осіб відповідно). Є також випускники Миколаївського коледжу транспортної інфраструктури (8 чоловік) та Українського державного університету залізничного транспорту (4 особи).

У трудових колективах, які приймуть поповнення, попіклуються про якнайшвидшу адаптацію молоді та її залучення до виробничого процесу.