slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці кипіли футбольні баталії 15/6/117

Днями на Придніпровській залізниці пройшов дводенний футбольний турнір серед керівного складу магістралі та її регіональних осередків.

Учасниками спортивних баталій стали чотири команди з міні-футболу: управління регіональної філії та трьох дирекцій залізничних перевезень – Дніпровської, Криворізької і Запорізької. Вік учасників змагань – 40+.

У перший день турніру футболісти запорізької команди перемогли криворізьких колег із рахунком 3:1, а управлінці забили по чотири голи у ворота дніпровців та запоріжців і п’ять – криворіжцям, не пропустивши у свої ворота жодного м’яча.

За результатами цього дня визначилися «золотий» та «срібний» призери змагань, якими відповідно стали команда управління Придніпровської залізниці та Запорізької дирекції залізничних перевезень.

А от другий день мав назвати бронзового призера. Тож було проведено додаткову гру між футболістами з Дніпра та Кривого Рогу. У гострій боротьбі з рахунком 2:1 третю сходинку п’єдесталу вибороли спортсмени-керівники з Дніпропетровської дирекції залізничних перевезень.

Переможці дорожнього турніру отримали почесні призи. А кращим бомбардиром змагань було визнано директора регіональної філії Миколу Кужавського, який грав у складі управлінської команди і забив у ворота суперників чотири голи.