slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця: нетверезі батьки не вгледіли за дитиною – локомотив травмував чотирирічного малюка 19/6/117

У суботу, 17 червня, о 17:05 на 154-му кілометрі перегону Новомосковськ – Самойлівка чотирирічний хлопчик потрапив під одиночний локомотив ДЕ1-036, що слідував одноколійною ділянкою шляху.

Дитина разом із батьками, що були у стані алкогольного сп’яніння, йшла вдовж залізничної колії. На звукові застережні сигнали, які подавав машиніст, ніхто з дорослих не відреагував.

Машиніст доставив травмовану дитину разом із батьком на станцію Орлівщина, звідки малюка забрала «Швидка». У центральній районній лікарні м. Новомосковська хлопчикові діагностували черепно-мозкову травму та направили його до обласної дитячої лікарні у м. Дніпро.

Наразі правоохоронці з’ясовують подробиці нещасного випадку. Це вже 33-й з початку 2017 року факт невиробничого травматизму на Придніпровській залізниці і, на жаль, другий, в якому як постраждалий фігурує неповнолітній.

Придніпровські залізничники закликають громадян бути обережними поблизу колій, на інших залізничних об’єктах, а також на залізничному транспорті. Дітям, в яких зараз літні канікули, повинна приділятися підвищена увага: залізниця – не місце для дитячих розваг.