slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці провели дорожню Спартакіаду серед збірних команд із семи видів спорту 4/7/117

Днями на Придніпровській магістралі пройшла Спартакіада із семи видів спорту: міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок, шахів, армрестлінгу та гирьового спорту. Ареною змагань стали спортивні бази Запорізької дирекції залізничних перевезень та Запорізького класичного приватного університету.

Спартакіаду урочисто відкрив керівник ДФСК «Локомотив» Олександр Гордієнко. Гравців підтримували керівники структурних підрозділів Придніпровської залізниці.

Переможцем з міні-футболу стала команда Дніпровського регіону на чолі з директором регіональної філії Миколою Кужавським, який у фінальному матчі із запорізькими представниками забив вирішальний гол і вивів дніпровців на перше місце з рахунком 3:2.

У змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків переміг Олександр Перевалов (ПЧ-14), а серед жінок – Любов Зановська (ПЧ-13). У волейболі перше місце посіла команда Запорізького регіону. У грі в шашки переможцями стали Андрій Куліков (ТД) і Марія Господинько (ТЧ-1), а серед шахістів вибороли перемогу Павло Шиманський (НКМ) та Олена Пензіна (ЕЧ-2).

Список переможців з армрестлінгу у різних вагових категоріях очолили Костянтин Долдонов (РПЧ-2), Валерій Чайка (НОР-1) та Дмитро Кучер (ТЧ-8). У гирьовому спорті перші місця посіли Володимир Мирошниченко (ТЧ-4), Микола Тімеревський (ЛВЧД-1) і Єгор Бабак (ДС Запоріжжя-1).

Перше загальнокомандне місце завоювали спортсмени-залізничники Запорізького регіону, набравши 139 очок, друге – Дніпровського (113 очок) і третє – Криворізького (89 очок).

Ці змагання стали відбірковими для формування команди найкращих спортсменів Придніпровської магістралі, які візьмуть участь у Х Спартакіаді залізничників, що відбудеться 3-6 серпня у Харкові.