slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У Запорізькій області водій легковика спричинив ДТП на залізничному переїзді 5/7/117

Сьогодні 5 липня о 12:52 на одному із залізничних переїздів перегону Якимівка – Тащенак сталася ДТП за участю легкового автомобіля.

Водій легковика CHERY QQ A113 намагався перетнути залізничний переїзд попри заборонний сигнал звукової та світлової сигналізації, в результаті чого сталося зіткнення транспортного засобу і пасажирського поїзда № 232 Генічеськ – Івано-Франківськ. В результаті аварії загинуло три пасажира автомобіля, особи яких встановлюються. На місці події працюють правоохоронці, колія на якій сталася трагедія на час розслідування закрита для руху поїздів. У наслідок ДТП затримано низку поїздів на час від 17 хвилин до 2 год 45 хв.

Транспортна пригода сталася з вини водія автомобіля, який знехтував правилами дорожнього руху.

З початку року це вже восьма дорожньо-транспортна пригода, що сталася на залізничних переїздах та коліях Придніпровської магістралі. В результаті цих інцидентів загинуло 6 чоловік та 1 людина травмована.

Придніпровські залізничники вкотре закликають водіїв автотранспорту бути особливо уважними при перетині залізничних переїздів та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.