slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Кількість незаконних втручань у роботу Придніпровської залізниці за півроку зросла більше, ніж удвічі 7/7/117

З початку 2017 року на Придніпровській залізниці зафіксовано в 2,2 рази більше несанкціонованих втручань в роботу магістралі, ніж торік (75 проти 34), а кількість поїздів, затриманих унаслідок незаконних дій сторонніх осіб, зросла більш як утричі.

Так, за півроку було затримано 320 поїздів загалом на 199 годин 6 хвилин, магістраль зазнала збитків на суму майже 875 тис. грн. За такий же період 2016 року на залізниці затримали 96 поїздів на 79 год. 39 хв., завдані збитки склали 330,2 тис.грн.

Найчастіше стабільній роботі магістралі цьогоріч заважали розкрадання вантажів та залізничного майна, розобладнання рухомого складу, пристроїв та споруд (72% інцидентів). Майже 11% випадків були пов’язані із накладанням на колію сторонніх предметів, 8% - з інформацією про вибухові пристрої (зокрема, повідомленнями про замінування та виявленням застарілих боєприпасів), майже 7% - з насильством стосовно осіб, які перебувають на залізничному транспорті, близько 3% - з киданням сторонніх предметів у рухомий склад.

Придніпровська магістраль нагадує, що несанкціоновані втручання тягнуть за собою адміністративну та кримінальну відповідальність, загрожують стабільності та безпеці руху поїздів.