slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На минулому тижні воєнізована охорона Придніпровської залізниці попередила 10 крадіжок вантажів і майна магістралі 12/7/117

З 3 по 9 липня 2017 року на Придніпровській залізниці присікли 10 крадіжок вантажів та залізничного майна, за злочинні спроби затримали 14 осіб.

Так, 3 липня на перегоні Вільногірськ – Верховцеве стрілецька оперативна група затримала чоловіка, який намагався вкрасти 750 кг брухту, скинутого з вантажного поїзда.

На станції Батуринська 5 липня ВОХОРівці затримали шістьох осіб, які двома власними автомобілями намагалися вивезти майже 5 тонн вкраденого з вагона цементу на суму майже 10 тис. грн. Під час затримання злодіїв довелося застосовувати вогнепальну зброю.

На минулому тижні бійцям воєнізованої охорони ще двічі знадобилась вогнепальна зброя. Зокрема, на станції Нікополь - для попередження крадіжки шлаку з вагонів та на перегоні Нижньодніпровськ-Вузол – Ігрень – під час проникнення порушника у заборонену зону об’єкта, що охороняється.

За цей період ВОХОРівці також затримали та оштрафували 21 чоловіка за ходіння коліями у невизначених місцях, що є порушення чинних правил безпеки на залізничному транспорті.