slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізничниця, яка зупинила потяг перед ділянкою, де кульова блискавка пошкодила контактний дріт, отримала нагороду Укрзалізниці 31/7/117

Сьогодні, 31 липня, директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» Микола Кужавський вручив знак «Залізнична Слава» III ступеня обхідникові колій та штучних споруд Хортицької дистанції колії Тетяні Тимошенко.

«Ми високо цінуємо працівників, які сумлінно та небайдуже, а у Вашому випадку ще й героїчно, ставляться до виконання своїх обов’язків, – сказав Микола Кужавський. – Щиро вітаю вас з отриманою нагородою. Безпека руху – це пріоритет для залізниці. Дякую за проявлену пильність та мужність».

Високої відомчої відзнаки придніпровську залізничницю удостоєно за проявлену пильність та оперативні дії для попередження можливої транспортної події на перегоні Дніпробуд – Запорізька Січ.

Нагадаємо, що 13 червня цього року 58-річна Тетяна Тимошенко з прапорцем у руках побігла назустріч вантажному поїзду вагою понад три тисячі тонн, щоб той не виїхав на ділянку, де кульова блискавка щойно пошкодила контактну мережу. Рішучі дії залізничниці тоді допомогли уникнути пошкодження локомотива та можливої подальшої руйнації контактної мережі.