slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Завдяки швидким діям машиніста вантажного поїзда п’ятирічний хлопчик, який грався поблизу колій, залишився живим 1/8/117

Учора, 31 липня, о 16:05 на 7 кілометрі перегону Новоблочна – Батуринська (Дніпропетровська область) машиніст вантажного поїзда застосував екстрене гальмування, щоб урятувати життя 5-річному малюкові, який перебігав через колії.

Дитину, що вціліла лише завдяки миттєвій реакції залізничника, каретою «Швидкої допомоги» доправили до однієї з лікарень міста Кривий Ріг. На тілі хлопчика були подряпини та синці, тож він потребував медичного обстеження. Надвечір рідним уже дозволили забрати дитину додому.

Як з’ясувалося згодом, 5-літній хлопчина, що грався з приятелем поблизу залізничних колій, не помітив наближення поїзда та рушив через колії.

Станом на 1 серпня, на Придніпровській залізниці через власну необережність уже травмувалося четверо неповнолітніх, двоє з них – смертельно. Загалом же на магістралі цьогоріч зареєстровано 47 випадків невиробничого травматизму, 29 з них – зі смертельними наслідками.

Придніпровські залізничники закликають громадян бути надзвичайно обережними поблизу об’єктів та на об’єктах залізничної інфраструктури. Залізниця також не місце для підліткових ігор, а малюки можуть перебувати тут тільки з дорослими. Бережіть себе та своїх рідних!