slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На дитячі залізниці Придніпровської магістралі з початку літнього сезону завітали понад 37 тис. відвідувачів 15/8/117

Дніпровська та Запорізька дитячі залізниці з початку цьогорічного літнього сезону вже прийняли 37 тис. 218 відвідувачів.

Зокрема, на поїзді Дніпровської «малої» магістралі цікаву залізничну подорож міським парком ім. Лазаря Глоби здійснили 5 тис. 513 юних та 6 тис. 404 дорослих пасажирів.

Те, що для відвідувачів розвага, вихованцям залізниці – виробнича практика, коли можна закріпити теоретичні знання, набуті протягом навчального року. У липні юні залізничники провели на дитячій магістралі конкурс малюнків на асфальті «Залізниця очами дітей», а в серпні планують відправити делегацію у складі 35 вихованців до столичної дитячої залізниці для обміну досвідом.

Запорізька дитяча магістраль радує своїх гостей не тільки подорожжю на поїзді, але й власним зоопарком, зимовим садом та фаховим музеєм. За цей період «мала» залізниця прийняла 25 тис. 301 відвідувача, з яких 12 тис. здійснили поїздку на поїзді.

Щоб відвернути спробу викрадення брухту з вагонів на перегоні Івківка – Славгород ВОХОРівцю довелося здійснити попереджувальний постріл.

Минулого тижня на станції Запоріжжя-1 бійці стрілецької команди, які слідкують за безпекою на вокзалі, затримали та передали співробітникам правоохоронних органів чоловіка, що наніс ножове поранення водієві маршрутного таксі.

Окрім цього, за порушення правил безпеки на залізничному транспорті, зокрема ходіння коліями у невизначених місцях, охоронці оштрафували 22-х порушників.