slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники оперативно ліквідували на станції Пологи наслідки сходження вагонів з рейок 15/8/117

На Придніпровській залізниці оперативно усунули наслідки сходження з рейок вантажних вагонів на станції Пологи (Запорізька область). Рух пасажирських та вантажних поїздів через станцію не припинявся.

Об 11:00 на одній зі станційних колій сталося сходження з рейок трьох вагонів зі шлаком у вантажному поїзді, який прямував маршрутом Маріуполь – Капустине (Одеська залізниця).

На місце сходження виїхала комісія у складі фахівців різних служб на чолі з директором регіональної філії «Придніпровська залізниця» Миколою Кужавським, а також Пологівський відновний поїзд.

Завдяки злагодженій роботі залізничників вагони в короткий термін були поставлені на рейки, на місці інциденту виконали заміну пошкодженої рейко-шпальної решітки, перевірили справність пристроїв СЦБ та зв’язку. О 19:00 відновні роботи успішно завершилися.

На час ліквідації наслідків сходження залізничники також забезпечили чітку організацію руху вантажних та пасажирських поїздів через станцію. Усі пасажирські потяги прослідували за графіком, не припинявся й пропуск поїздів із вантажами в напрямку Маріуполя та зворотно.

Причини сходження вантажних вагонів наразі з’ясовуються.