slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники занепокоєні: кількість несанкціонованих втручань у роботу магістралі зростає 29/8/117

З січня по липень 2017 року на Придніпровській залізниці зафіксовано в 2,2 рази більше незаконних втручань сторонніх осіб у роботу магістралі, ніж за аналогічний період минулого року, - 90 фактів проти 41 відповідно.

Більшість інцидентів – майже 76% (68 випадків) пов’язана з розкраданнями вантажів та залізничного майна, зокрема розобладнанням рухомого складу, майже 9% (8 випадків) - з накладанням на колію сторонніх предметів, до 8% (7 випадків) – із вибуховими пристроями, у тому числі й застарілими боєприпасами (повідомленнями про їх встановлення на залізничних об’єктах чи у рухомому складі або виявленням поблизу колій), 5,6 % (5 інцидентів) – із насильством стосовно осіб, які перебувають на залізничному транспорті, понад 2% (2 випадки) – з киданням сторонніх предметів у рухомий склад.

У результаті незаконних дій за сім місяців було затримано 389 поїздів загалом на 231 годину 27 хвилин, а Придніпровська магістраль зазнала збитків у розмірі понад 1 млн грн.

Придніпровські залізничники застерігають: несанкціоновані втручання у роботу залізничного транспорту становлять потенційну загрозу безпеці та стабільності руху поїздів і можуть призвести до непоправної трагедії. Окрім того, вони тягнуть за собою адміністративну і кримінальну відповідальність, причому за хуліганські витівки неповнолітніх відповідальність нестимуть дорослі.