slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На минулому тижні воєнізована охорона Придніпровської магістралі вберегла від розкрадання вантажів та залізничного майна на суму понад 115 тис. грн 4/9/117

З 28 серпня по 3 вересня на Придніпровській залізниці попередили 14 крадіжок вантажів та майна магістралі на суму понад 115 тис. грн, за спробу скоєння злочинів затримали 14 осіб.

Так, 28 серпня на перегоні роз’їзд 239 км – Вишневецьке зловмисник розібрав релейну шафу і вкрадене намагався вивезти на власному велосипеді. Однак спільними зусиллями бійця ВОХОР та електромеханіка злодій був затриманий, його передали до місцевих правоохоронних органів.

На перегоні Лежине – Кирпотине 3 вересня оперативна група воєнізованої охорони помітила сторонніх осіб на вагонах із добривом. Зловмисники зіскочили з поїзда і втекли, щойно він почав стишувати хід перед зупинкою на вимогу ВОХОР. Уздовж колії стрільці виявили 24 поліетиленових мішки з добривами загальною вагою близько 1 тонни.

На перегоні П’ятихатки-Стикова – П’ятихатки стрільцю воєнізованої охорони довелося застосовувати вогнепальну зброю, щоб вберегти від розкрадачів брухт, який знаходився на території залізниці.

Окрім цього, за порушення правил безпеки на залізничному транспорті, зокрема ходіння коліями у невизначених місцях, охоронці затримали та оштрафували 21 особу.