slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На минулому тижні воєнізована охорона Придніпровської залізниці запобігла 15 розкраданням майна та вантажів 13/9/117

З 4 по 10 вересня 2017 року воєнізована охорона Придніпровської магістралі присікла 15 спроб крадіжок залізничного майна та вантажів, які перевозяться, за злочинні дії затримала десятьох чоловік.

Так, 7 вересня працівники стрілецьких команд Нижньодніпровськ-Вузол та Дніпро-Головний разом із правоохоронцями затримали на станції Нижньодніпровськ-Вузол злодія, який вкрав 30 метрів кабелю зв’язку. Розкрадача передали до місцевого відділу поліції.

Того ж дня Бійці стрілецької команди швидкого реагування затримали на перегоні Чаплине – Мечетна двох чоловіків, які бензопилами спиляли дерева в лісосмузі відведення та намагалися вивезти деревину на автотранспорті. «Чорних» заготівельників передали до правоохоронних органів разом з інструментом та автомобілями ЗИЛ-130 та УАЗ.

Упродовж минулого тижня ВОХОРівці Придніпровської залізниці шість разів попереджувально застосовували вогнепальну зброю, аби відлякати знахабнілих розкрадачів від вагонів вантажних поїздів. У чотирьох випадках злодії зазіхали на брухт.

Окрім цього, у зазначений період охоронці затримали та оштрафували 17 порушників правил, установлених на залізничному транспорті України. Затримані громадяни ходили коліями у невизначених місцях.