slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники занепокоєні зростанням дитячого травматизму на об’єктах магістралі 19/9/117

Шістнадцятого вересня на станції Павлоград-1 тяжко травмувався 14-річний підліток, місцевий мешканець. У постраждалого – травматична ампутація правої стопи, в тяжкому стані його доправлено до однієї з лікарень міста.

Попередньо з’ясувалося, що травмований хлопчина разом із друзями стояв біля перехідного настилу, пропускаючи приміський електропоїзд сполученням Слов’янськ – Покровськ. Чому дитина опинилася під колесами останнього вагона: через власну необережність, необачний вчинок своїх супутників або невдалу спробу зачепінгу, наразі з’ясовують правоохоронці.

Це вже шостий з початку 2017 року випадок травмування неповнолітніх на залізниці, причому половина цих нещасть мала смертельні наслідки. Для порівняння: станом на 15 вересня 2016 року дітей та підлітків серед постраждалих на магістралі сторонніх осіб не було.

Придніпровські залізничники закликають громадян до підвищеної обережності поблизу інфраструктурних об’єктів та у рухомого складі. Наслідки легковажності, нехтування правилами безпеки – болісні й трагічні. Бережіть себе та один одного!