slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця готує локомотивне господарство до роботи в зимових умовах 20/9/117

Належний стан локомотивного парку – запорука стабільної та безпечної діяльності залізничного транспорту, зокрема в складних погодних умовах.

Щоб завчасно та якісно підготуватися до роботи в холодні пори року, днями в регіональній філії розпочали осінній комісійний огляд локомотивів та кранів на залізничному ходу. До листопада належить оглянути 166,5 од. тепловозів і 307 електровозів, у тому числі 77 пасажирських серії ЧС7 та ЧС2, та 18 кранів на залізничному ходу.

Під час осіннього комісійного огляду залізничники переведуть характеристики локомотивних вузлів і агрегатів на зимові параметри, утеплять тяговий рухомий склад, нанесуть на струмоприймачі протиожеледне мастило, забезпечать захист від попадання снігу, відремонтують або замінять несправні елементи систем вентиляції й опалення, тощо.

Планується також привести локомотиви у належний санітарно-технічний стан – усі помити та пофарбувати кузови тим, які цього потребують.

Серед передбачених заходів – підготовки до роботи в осінньо-зимовий період і виробничих споруд, зокрема пунктів технічного обслуговування локомотивів, екіпірувальних приміщень, складів твердого палива та нафтопродуктів, приміщень відпочинку локомотивних бригад та санітарно-побутових приміщень, а також котелень.

Окрім техніки, в локомотивних депо підготують і першозимників (машиністів, помічників машиністів, слюсарів-ремонтників) – загалом понад 210 чоловік.