slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На минулому тижні воєнізована охорона Придніпровської залізниці присікла сім спроб украсти майно та вантажі магістралі 28/9/117

На минулому тижні працівники воєнізованої охорони Придніпровської магістралі попередили сім розкрадань залізничного майна та вантажів, за злочинні дії затримали чотирьох осіб.

Так, 18 вересня на перегоні П’ятихатки – Жовті Води-1 оперативна група стрілецької команди П’ятихатки-Стикова спільно зі співробітниками П’ятихатського відділу поліції затримала злодія, який викрав деталі верхньої будови колії – клемні болти.

Наступного дня придніпровські ВОХОРівці запобігли крадіжці 1,5 тонни вугілля на станції Воскобійня, а 23 вересня – аміачно-нітратних добрив на станції Нижньодніпровськ-Вузол. В останньому випадку стрільцю довелося застосувати вогнепальну зброю, аби відігнати зловмисників від вантажу.

Двадцять другого вересня охоронці, що супроводжували приміський електропоїзд сполученням Дніпро-Головний – Межова, затримали у составі залізничного хулігана, який розбив вікно у тамбурі одного з вагонів. Вандала передали працівникам поліції.

Окрім цього, за порушення правил, встановлених на залізничному транспорті України, зокрема ходіння коліями у невизначених місцях, упродовж минулого тижня працівники ВОХОР затримали та оштрафували 33 особи.