slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники закликають громадян до обережного поводження з вогнем поблизу залізничних об’єктів 9/10/117

Традиційно осінь – це пора прибирання присадибних, дачних та городніх ділянок, які нерідко сусідять із залізницею. Однак не слід забувати, що вогонь не розбирає, де приватне, колективне чи державне майно. Спалювання опалого листя, сухостою та пожнивних залишків, необережність з вогнем на природі можуть призвести до масштабних пожеж, здатних пошкодити, а то й знищити на своєму шляху будь-що.

Так, днями необережне поводження з вогнем сторонніх осіб призвело до пошкодження залізничної інфраструктури у регіонах обслуговування Придніпровської магістралі.

Зокрема, на перегоні Оріхівська – Обща (Запорізька область) внаслідок горіння сухого очерету зайнялися та згоріли дерев’яні траверзи бетонних стовпів повітряної лінії електропередач залізниці. Усунення наслідків загоряння спричинило затримку двох вантажних поїздів.

Того ж дня на 123-му кілометрі перегону Марганець – Мирова (Дніпропетровська область) іскри від горіння сухостою потрапили на будівлю релейної. До гасіння пожежі залучалася пожежно-рятувальна частина смт. Томаківка ГУ ДСНС України в області. Вогонь пошкодив лише шиферний дах та обрешітку залізничної будівлі, її внутрішнє устаткування, на щастя, вціліло.

Придніпровські залізничники закликають громадян до обережного поводження з вогнем поблизу залізничних об’єктів.