slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці вшанували мужніх захисників України 13/10/117

Напередодні святкування державного свята – Дня захисника України в регіональній філії «Придніпровська залізниця» організували та провели низку заходів.

Так, представники залізниці на чолі з директором регіональної філії Миколою Кужавським та головою Дорпрофсожу Олександром Букреєвим поклали квіти до Меморіалу загиблим героям-учасникам АТО, розташованому у м.Дніпро на Краснопільському цвинтарі.

Придніпровські залізничники також принесли квіти до місць поховання колег-воїнів АТО, до пам’ятних знаків, установлених в окремих структурних підрозділах, де працювали загиблі герої.

У головному офісі регіональної філії та в структурних підрозділах було організовано фотовиставку під гаслом «#ЗалізничніВоїни», а самих захисників незалежності та територіальної цілісності України заохотили грошовими виплатами.

Від початку антитерористичної операції на сході України з аппарату управління та структурних підрозділів залізниці були мобілізовані або добровільно пішли на військову службу 760 придніпровських залізничників; 550 осіб мають статус учасника АТО; під час виконання свого громадянського обов’язку – захищати Вітчизну 11 працівників залізниці загинули, а 32 – отримали поранення.