slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці в 2017 році зафіксовано на 25% менше ДТП на переїздах та коліях, ніж торік 19/10/117

Придніпровські залізничники закликають автомобілістів неухильно дотримуватися правил перетину залізничних колій, бути уважними до власної безпеки та безпеки інших учасників руху.

За дев’ять місяців 2017 року на залізничних переїздах Придніпровської магістралі та коліях поза ними сталося 11 дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв автотранспорту, шестеро людей загинули (в тому числі одна дитина), двоє - отримали травми.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість ДТП на залізничних переїздах магістралі зменшилася на чверть – торік було зафіксовано 8 таких інцидентів із двома травмованими.

Позитивної динаміки вдалося досягти завдяки комплексній роботі, яку проводять придніпровські залізничники, щоб гарантувати безпеку перетину залізничних колій.

Так, двічі на рік усі переїзди обов’язково оглядаються комісіями у складі представників залізниці, поліції, автодору, місцевих органів влади. Першочергова увага приділяється переїздам з автобусним рухом.

Залізничники докладають зусиль, аби утримувати в належному стані переїзні настили, автоматичні шлагбауми, прилади звукової та світлової сигналізації, дорожні знаки, забезпечувати на переїздах добру видимість та освітлення, справну роботу світлофорів, тощо.

Не припиняється і профілактична робота серед водіїв автотранспорту. До неї широко залучено можливості ЗМІ та наочної агітації, десятки фахівців, які проводять бесіди та лекції як у трудових колективах, так і на переїздах з активним автомобільним рухом.