slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця: пасажирську платформу 1143 км буде відновлено до 25 листопада 22/11/117

До 25 листопада на Придніпровській залізниці повністю відновлять пасажирську платформу 1143 км, яка на початку цього місяця постраждала через дії вандалів.

Пасажирська платформа 1143 км (пл. Дачна) знаходиться між станціями Плавні та Таврійськ на напрямку Запоріжжя – Мелітополь і обліковується за територіальним управлінням філії ««Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд » ПАТ «Укрзалізниця».

Другого листопада ця платформа зазнала пошкоджень через дії мисливців за металом. Під час спроби крадіжки вандали зламали частину кутника, який утримує залізобетонні плити платформи. У результаті виникла аварійна ситуація: пошкоджений кутник потрапив у габарит дрезини колійників, при цьому три залізобетонні плити впали на землю.

З моменту виявлення пошкодження платформи на залізниці вживаються заходи до відновлення її цілісності. У поетапних роботах, які проводяться без затримки руху пасажирських та вантажних поїздів на головному ходу, задіяні фахівці і техніка колійного господарства Придніпровської залізниці та балансоутримувача платформи.

Водночас розроблено і задіяно схему посадки-висадки на платформі 1143 км пасажирів із приміських електропоїздів. Вона передбачає зміщення місця зупинки першого вагона та безпечну посадку-висадку пасажирів через останні вагони на непошкоджену частину платформи. Інформацію для пасажирів машиністи приміських електропоїздів сповіщають завчасно.

На платформі Дачна щодоби зупиняється 8 пар приміських поїздів. Жодного з них на час ремонтних робіт не було відмінено.

Придніпровська залізниця приносить вибачення своїм пасажирам за тимчасові незручності.