slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці тренувалися діяти у складних погодних умовах 08/12/2017

Днями придніпровські залізничники тренувально відпрацювали комплекс протиожеледних заходів, щоб у реальній ситуації діяти впевнено та злагоджено, забезпечити оперативну ліквідацію наслідків зимової негоди, а також стабільний і безпечний рух поїздів.

За легендою протиаварійного навчання, у зв’язку з погіршенням погодних умов відбулося відкладення ожеледі на пристроях контактної мережі на окремих перегонах на території Дніпровської, Криворізької та Запорізької дирекцій залізничних перевезень.

Тренування розпочалося з оповіщення причетних служб і працівників. Після отримання ввідного завдання у структурних підрозділах залізниці привели у готовність технічні засоби для боротьби з ожеледдю - автомотриси, електровози та тепловози, оснащені пневмобарабанами, а також виконали зборку схем профілактичного підігріву на дротах контактної мережі. Техніка, яка в реальних умовах зимової негоди боротиметься з ожеледдю, була дислокована на ділянки обледеніння.

У ході протиаварійного навчання перевірялися знання та практичні вміння всіх ланок, що будуть задіяні у ліквідації наслідків складних погодних умов, - від причетних працівників у лінійних структурних підрозділів до керівного складу регіональної філії.

По завершенні тренування було проведено аналіз виявлених недоліків, структурним підрозділам та службам вказано на помилки та «вузькі» місця, які у найкоротші терміни слід усунути.