slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Воєнізована охорона Придніпровської залізниці на минулому тижні присікла шість розкрадань 13/12/2017

На минулому тижні, з 4 по 10 грудня 2017 року, воєнізована охорона Придніпровської магістралі запобігла шести спробам крадіжок залізничного майна та вантажів, за злочинні дії було затримано шістьох осіб.

Так, 5 грудня, відпрацьовуючи оперативну інформацію, ВОХОР спільно з поліцією провела обшук у чоловіка, підозрюваного в причетності до розкрадання елементів залізничної інфраструктури на станції П’ятихатки. Було вилучено 147 деталей верхньої будови колії (підкладок, накладок) на суму понад 31 тис. грн, що й стало підставою для передачі зловмисника до правоохоронних органів.

Дев’ятого грудня на перегоні Правда – Сухачівка оперативна група стрілецької команди Дніпро-Головний спільно з працівниками поліції затримала трьох осіб, які намагалися вкрасти понад 6о метрів кабелів зв’язку.

Окрім цього, за порушення правил, встановлених на залізничному транспорті України, зокрема ходіння коліями у невизначених місцях, на минулому тижні стрільці ВОХОР затримали 24 особи. Усіх порушників було оштрафовано.