slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці через власну необережність травмувалися двоє людей 13/12/2017

Сьогодні, 13 грудня, близько сьомої ранку на території станції Кам’янське-Пасажирське (Дніпропетровська область) було травмовано двох чоловіків, які в нетверезому стані перетинали колії перед приміським поїздом.

Електропоїзд сполученням П’ятихатки – Дніпро щойно відправився зі станції Кам’янське-Пасажирське. Через туман локомотивна бригада вела пасажирський состав у межах станції з невисокою швидкістю.

Зненацька за сто метрів попереду состава виник силует людини, яка переходила через колії по пішохідному настилу в кінці платформи. Локомотивна бригада застосувала екстрене гальмування, одночасно подаючи гучні застережні сигнали.

Після зупинки електропоїзда помічник машиніста, який вийшов з кабіни, щоб оглянутися, виявив двох травмованих чоловіків віком близько 50 років. Обидва були при свідомості та з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Один із постраждалих отримав травму голови, інший - пошкодження обличчя.

Залізничники викликали на місце події працівників станції та швидку. Передавши чоловіків підоспілим колегам, локомотивна бригада повела поїзд за маршрутом.

Придніпровська залізниця звертається до громадян із проханням бути вкрай обачними, особливо з настанням складних погодних умов осінньо-зимового періоду, неухильно дотримуватися правил перетину залізничних колій. Це допоможе уникнути нещасть на залізничних об’єктах, які становлять підвищену небезпеку для життя та здоров’я людей.